Yrd.Doç.Dr. Gökçen Arkalı Olcay

Gökçen Arkalı Olcay, lisans ve yüksek lisans eğitimlerini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında sırasıyla 1999 ve 2003 yıllarında Bilkent Üniversitesi ve Southern Illinois Üniversitesi’nde aldı.  İşletme alanında yüksek lisansını ise 2006 yılında Texas Üniversitesi Dallas kampüsünden aldı.  Aynı üniversitede 2009 yılında Operasyon Yönetimi alanında uzmanlaşarak  İşletme Bilimi doktorasını tamamladı.

Lisans eğitiminden sonra bilişim sektöründe bir süre network mühendisi olarak çalışıp Cisco ve Aprisma sertifakalı network mühendisi ünvanlarını aldı.  2009 yılında Texas A&M Üniversitesi sistemine bağlı Prairie View kampüsünde İşletme Bölümü’nde yardımcı doçent olarak çalışmaya başladı.  2011 Ocak ayından bu yana da İstanbul Şehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde ders vermektedir.

Dr. Olcay 2007’den bu yana Üretim Yönetimi, Operasyon Yönetimi, İşletme’de Karar Vericiler için Sayısal Yöntemler, ve İşletme İstatistiği konularında lisans ve yüksek lisans seviyelerinde dersler vermektedir.  Teknoloji yönetimi, R&D ve IT yönetimi ve planlama konularında da araştırmalarına devam etmektedir.

Comments are closed.